Tre saker att tänka på när man kommunicerar med Generation Z

Rikard Molander, analytiker på Kairos Future, ger sina bästa tips för att kommunicera med Generation Z, dagens unga. Hans föreläsning på Kommunikationskonferensen 2019 utgick från Kairos Futures undersökning bland unga i åldrarna 14-24 år.

No videos found

Funderar du på att gå på folkhögskola?
Funderar du kring vad som ska bli nästa steg i ditt liv? Då kan folkhögskola vara något för dig! Folkhögskola är en unik form av vuxenutbildning som utgår från dig och dina förutsättningar. Det finns folkhögskolor över hela Sverige. Många folkhögskolor erbjuder boende på internat.
Vill du gå en profilkurs?
Vill du fördjupa dig i en hobby eller hjärtefråga? Då kan en profilkurs på folkhögskola vara något för dig! Det finns flera hundra olika profilkurser, inom allt inom allt från konst till spelutveckling.
Vill du gå på Allmän kurs?
Vill du plugga vidare på högskola, universitetet eller yrkeshögskola men saknar behörighet? Då är Allmän kurs på folkhögskola ett alternativ till både gymnasieskolan och komvux.
Ett starkare samhälle - en snabbguide om Sveriges folkhögskolor
Folkhögskolan är en unik utbildningsform som fyller en viktig funktion i det svenska samhället. I denna korta film kan ni se flera exempel på fakta och berättelser som visar hur folkhögskolan ger människor möjligheter och självförtroende. En viktig faktor är att folkhögskolan är avgiftsfri. Det gör det möjligt för alla oavsett bakgrund att söka kurser. En avgiftsfri folkhögskola är möjlig på grund av de offentliga medel som utdelas av staten och från regioner. För att kunna fortsätta bedriva vårt unika folkbildningsarbete behöver vi långsiktigt stöd från stat, regioner och kommuner. Tillsammans kan vi fortsätta stärka det svenska samhället med kunskap och bildning!
Har du siktet inställt på en yrkesutbildning?
Vill du plugga till ett speciellt yrke? På en yrkesutbildning på folkhögskola kan du bland mycket annat utbilda dig till journalist, lärarassistent eller teckenspråkstolk. Läs mer och hitta en utbildning som passar dig på: https://www.folkhogskola.nu/sok-kurser/?vocational=true
Hur lyckas man med folkhögskoleenkäten?
Röda korsets folkhögskola har hög svarsfrekvens och bra resultat på folkhögskoleenkäten. Nu berättar de om hur de lyckas med folkhögskoleenkäten.
InS Hitta till sitt resultat MED skolkonto
Jonna visar hur du hittar resultatet i Insurvey med ett skolkonto.
InS Hur hittar jag till vår resultatrapport
Jonna visar hur ni kommer åt er enhetsspecifika resultatrapport, det vill säga skolans rapport. Hon visar också hur ni laddar ner resultatet som en Wordfil med samma inramning som den nationella resultatrapporten.
Hur funkar söket på folkhögskola.nu?
För att din kurs ska komma högt i sökresultaten på folkhögskola.nu krävs att du väljer ett relevant sökord och har med detta ord i rubrik (kursnamn), ingress, kategori och på SEO-fliken. Fredrik Olén beskriver hur du gör för att optimera din skolas kurser på folkhögskola.nu.
Folkhögskolans behörighetsmodell: Del 1 om omfattningskravet
Omfattningskravet handlar om hur lång tid deltagaren behöver studera för att få behörighet till högre studier.
InS Utesluta grupper från resultatet
Jonna visar hur du utesluter grupper från resultatet.
InS Hitta till sitt resultat UTAN skolkont
Jonna visar hur du hittar resultatet i Insurvey när ni inte har ett skolkonto i Insurvey.
Folkhögskolans behörighetsmodell: Introduktion
Sandra Löfstedt och Jonna Hamlin Müntzing säger hej och berättar om kursens innehåll och upplägg.